Főoldal
 
Weblap készítés
 
Webtárhely értékesítés
 
Domain regisztráció
 
Számítógép összeszerelés
 
Szoftver telepítés, tanácsadás, oktatás
 
Rendszer karbantartás
 
Programok, adatbázisok készítése
 
Kapcsolatok
 
 
 
 
Számítástechnikai szolgáltatásaink  
Mai világunkban mindenhonnan azt halljuk, mindenhol azt látjuk, hogy számítógép nélkül lehetetlen boldogulni. Ez az állítás ugyan nem feltétlenül igaz, de annyi valóságtartalma mindenképpen van, hogy az élet legtöbb területén sokkal könnyebben és hatékonyabban boldogul az, aki munkába fogta a számítógépet.
Nem véletlen az, hogy manapság már a reklámok, hirdetések többségénél feltüntetik az adott cég, termék internetes oldalának címét. Ezek a weblapok már mintegy kirakatként, sőt, üzletként működnek, és sok esetben nagyobb forgalmat bonyolítanak le rajtuk keresztül, mint a hagyományos üzletek.

Az internetes megoldásnak ugyanis rengeteg előnye van a hagyományos megoldásokhoz képest (olcsó fenntartani, világ bármely részéről azonnal elérhető, karbantartható, kényelmes).
Sokan azonban még idegenkednek a számítástechnika, az internet világától, még nem sikerült őket meggyőzni hasznosságáról.
Ha Ön is ezen táborba tartozik, de már érdeklődne, hadd ajánljuk fel segítségünket, hogy első lépésektől a kifutásig vezessük, és meglátja, nem fogja megbánni.
Cégünk Összeállítja az Önnek megfelelő számítógépet, beüzemeli, megtanítja önnek a használatát, igénye szerinti weboldalt készítünk, és helyezünk el az interneten.
Folyamatos tanácsadással, karbantartással állunk rendelkezésére, és igény szerint speciális szoftvereket is készítünk Önnek!
Régebbi számítógép tulajdonosoknak ezen felül érdekes lehet, hogy garancián túli elromlott számítógépek, alkatrészek és perifériák javításával is foglalkozunk.

Ha valamely szolgáltatásunk felkeltette figyelmét, kérjük érdeklődjön, készséggel állunk rendelkezésére!