Főoldal
 
Weblap készítés
 
Számítógép összeszerelés
 
Szoftver telepítés, tanácsadás, oktatás
 
Rendszer karbantartás
 
Programok, adatbázisok készítése
 
Kapcsolatok
 
 
 
 
Tárhely - szabályzat  
Szabályzat A PDK Kft. ("PDK", "Szolgáltató", "Mi") és a felhasználó ("Felhasználó", "Ön") közötti szerződés a tárhelybérlési szolgáltatás igénybevételéről. FIGYELEM! A tárhely bérlési szolgáltatást nem áll módunkban kalóz és spam weboldalak számára nyújtani. Ezt a szabályzatot megszegő felhasználói számlát figyelmeztetés és pénz visszafizetés NÉLKÜL eltávolítjuk.

1. Fizetési határidő

Ön beleegyezik abba, hogy minden számlát a határidőn belül kifizet. Ha a szolgáltatásainkat az esedékesség napjáig nem rendezi, a felhasználói számláját törölhetjük és erről a problémáról Önt e-mailen értesítjük.

Az 8 napnál tovább tartó fizetés halasztás esetén, a Web-oldalát megszüntethetjük.A Web-oldal újrakapcsolási díja ebben az esetben 5000 Ft.

2. A tárhely bérlési szolgáltatás igénybevétele

Ön elfogadja, hogy a Web-oldalát az általánosan elfogadott szabályok, törvények szerint üzemelteti, és a Web-oldal látogatóit, a szolgáltatót, valamint a szolgáltatásunk egyéb használóit károsító tevékenységgel nem foglalkozik.

Ön elfogadja, hogy aktív vagy passzív spam-nek minősíthető tevékenységgel nem foglalkozik, beleértve a spam anyag elhelyezését a hálózati konferenciákon, fórumokon, vagy a kéretlen információ tömeges elküldését bármilyen formában. Mindenféle spam tevékenység a Web-oldala azonnali felszámolásához vezet. Elfogadja, hogy a Web-oldalán elhelyezett programok nem terhelhetik le, és a szerver összes terhelhetőségének a 10%-os határát nem léphetik át. Az ilyen fajta túlterhelést tömeges üzenetküldési program, nagy terjedelmű videó- és hanganyag feltöltése, stb. okozhatja.

3. Jogi megjegyzések

A szolgáltató mindent megtesz a szerver és a szoftverrendszer megbízhatóságáért. Mindazonáltal Ön beleegyezik abba, hogy a szolgáltató nem vállalja a felelősséget a lehetséges károkért, amik a kapcsolatszakadás, a szerver offline állapotba kerüléséből vagy technikai okokból bekövetkezik. A felelősség elhárítása magába foglalja a szerver elérhetetlensége miatti károkat, az Ön adatbázisa eltorzítását vagy megsemmisülését, valamint lemaradást a nyereségről.

4. A szolgáltatás felmondási ideje és feltétele

A szerződés a megrendeléstől számítva egy hónapig érvényes, kivéve, ha más időtartamban állapodunk meg. A időtartam elteltével a egyezményt azonos időre automatikusan felújítjuk, kivéve ha más időtartamban állapodunk meg, vagy ha lemond a szolgáltatásról. Szerződés felmondás esetén, értesítsen minket 1 héttel előtte.

A szolgáltató jogosultnak tekinti magát, hogy a jelen egyezményt egyoldalúan felmondja és a Weboldalát azonnal eltávolítsa abban az esetben ha:
a. Ön elmulasztja számlája kifizetését.
b. Ön az egyezmény valamelyik cikkét, vagy feltételét, vagy Magyarország valamelyik idevonatkozó törvényét megszegi.
c. Ön a Web-oldalán a bírósági szabályozást sértő anyagot helyez el.
d. Ön illegális adatokat vagy illegális Web-oldalakra mutató linkeket helyez el, többek között:

kalózmásolatok
hacker archívumok és programok
kalóz oldalak
felnőtteknek szóló, pornografikus tartalmú oldalak
licensz nélküli zenét (MP3 fájlokat) tartalmazó és terjesztő oldalak, vagy ezekre mutató linkek.

e. Ön spam tevékenységgel foglalkozik
A szolgáltató nem vállalja a felelősséget a szerveren elhelyezett adatok biztonságáért abban az esetben, ha a Web-oldalát a fent említett okok miatt eltávolítja.

5. A felek felelőssége

Ön elfogadja, hogy minden a Web-oldalával kapcsolatos költséget kifizet, beleértve a perköltségeket és az ügyvédi költségeket.

Az egyezmény tartalma a szolgáltató és Felhasználó között semmiféle társulati viszonyt nem létesít. A felek megerősítik és elfogadják, hogy a szolgáltató semmiféle viszonya nincs a Felhasználó Web-oldalának adataival és tartalmával, kivéve a Web-oldal működtetéséhez szükséges tevékenységet.

6. Biztonsági intézkedések/szoftver környezet

Ön megerősíti és elfogadja, hogy teljes felelősséget vállal a szerverén elhelyezett összes adat sértetlenségéért, valamint a felhasználói név és jelszó biztonságáért.

Ön elfogadja, hogy sem a szolgáltató tulajdonát nem igyekszik feltörni, sem más kárt nem okoz a szolgáltatónak, valamint a szolgáltató ügyfeleinek. Ön megerősíti és beleegyezik abba, hogy a szolgáltató nem biztosít technikai támogatást sem az Ön által felállított programrendszer és/vagy a szkriptek számára.

7. Web-oldal tartalma:

A szolgáltató gyakorolja a szólásszabadságot.

Az összes szolgáltatásunkat szigorúan legális célokból veheti igénybe. Amíg a Web-oldala adatai nem ütköznek bele semmiféle törvényekbe, az illető adatokat felteheti a Web-oldalára. Szigorúan tilos a törvények engedélyezése nélkül bármilyen információt, adatot vagy anyagot közvetíteni, feltárolni vagy közölni. Ide tartoznak a többiek között a szerzői jog által védett adatok, fenyegetéseket, illetlenségeket tartalmazó lapok stb.

Ön megerősíti és beleegyezik, hogy a Web-oldalán, az Ön által elhelyezett információért teljes felelősséget vállal.

Annak ellenére, hogy a szolgáltató soha nem fogja kiadni harmadik félnek, és bizalmasan fogja kezelni az Ön bizalmas információit, szolgáltató együtt fog működni minden törvényes nyomozással, ha Felhasználót a törvények megsértésével gyanúsítják.

A szolgáltatónak jogában áll, hogy a jelenlegi szabályzatot bármikor, saját belátása szerint módosítsa.